Om oss

Om oss

Välkommen till Hälsa & Fitness, din pålitliga partner för välmående sedan 1992. Våran resa började på Avenyn i Göteborg, men just nu ligger butiken i i hjärtat av Göteborg, Nordstans utsida vid huvudentré. Med över tre decenniers erfarenhet har vår grundare Antony, driven av en djup passion för hälsa, varit i framkant för att vägleda individer mot ett förbättrat välbefinnande.

På Hälsa & Fitness är vi mer än vad vårt namn antyder. Vårt uppdrag sträcker sig bortom fysisk hälsa för att omfatta ett holistiskt tillvägagångssätt till wellness. Vårt team delar en gemensam passion för att assistera individer i att hitta rätt produkter anpassade efter deras unika behov. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa tillskott och produkter designade för att maximera din träning och prestation.

Med förståelse för vikten av skonsam vård för din hud och ditt hår, har vår butik även produkter som upprätthåller höga standarder samtidigt som de är snälla mot planeten. Vi är dedikerade till att tillhandahålla alternativ som stämmer överens med vårt åtagande för hållbarhet och din hälsa.

Stig in i vår butik, och låt oss hjälpa dig att må lite bättre. Hälsa & Fitness är inte bara en butik; det är en destination för de som söker en hälsosammare livsstil. Upptäck allt från träningsutrustning och tillskott till hälsosamma livsmedel, noggrant utvalda för att möta dina specifika behov. Sedan vår start har vi varit engagerade i att stödja våra kunder på deras resa mot förbättrad hälsa och välbefinnande.

Vi finns här för att erbjuda personlig rådgivning och hjälpa dig att göra rätt val för ditt välmående. Upplev skillnaden på Hälsa & Fitness, där passion för hälsa möter expertis. Utforska vår butik i hjärtat av Brunnsparken och investera i din hälsa idag!

Vårt omfattande sortiment av kvalitetsprodukter är utformat för att främja ditt välmående. Från träningsutrustning och tillskott till hälsosamma livsmedel, handla hos oss för att investera i din hälsa och uppnå dina fitnessmål. Utforska våra produkter idag för en aktiv och hälsosam livsstil.

På Hälsa & Fitness är vi dedikerade till att förbättra hälsa, vitalitet och välbefinnande. Gå med oss i vår strävan efter ett hälsosammare liv.