Policies

Ångerrätt och Retur- och Reklamationspolicy

 1. Ångerrätt: Enligt e-handelslagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din order. För att utöva ångerrätten, vänligen kontakta oss inom angiven tidsram.

 2. Retur och Reklamation: Vid retur av produkter inom 30 dagar, i oskadat och oanvänt skick, kan du returnera varan. Vid felaktiga eller skadade produkter vid leverans, vänligen kontakta oss omedelbart för att ordna ersättning eller återbetalning.

Sekretesspolicy

 1. Insamling av Information: Vi samlar in personuppgifter som namn, adress och e-post vid köp eller nyhetsbrevsregistrering. Icke-personlig information som webbläsartyp och enhetsinformation kan också samlas in.

 2. Användning av Information: Dina uppgifter används för orderhantering, webbplatsförbättring och kommunikation angående beställningar, produkter, tjänster och erbjudanden.

 3. Säkerhet: Vi skyddar din information genom säkerhetsteknik och vidtar åtgärder för att förhindra obehörig åtkomst.

Retur- och Återbetalningspolicy

 1. Returrätt: Produkter kan returneras inom 30 dagar efter köpet i oskadat och oanvänt skick.

 2. Återbetalning: Återbetalning utförs efter inspektion av den returnerade varan. Fraktkostnader ingår ej i återbetalningen.

 3. Felaktiga eller Skadade Produkter: Vid felaktig eller skadad produkt, kontakta oss omedelbart för ersättning eller återbetalning.

Leveranspolicy

 1. Leveranstider: Vi strävar efter att skicka beställningar inom [ange antal] arbetsdagar. Leveranstid varierar beroende på destination.

 2. Fraktkostnader: Fraktkostnader beräknas utifrån vikt, storlek och leveransadress.

 3. Internationell Leverans: För närvarande levererar vi endast inom Sverige & Skandinavien.

Användarvillkor

 1. Användning av Webbsidan: Genom att använda webbplatsen godkänner du våra användarvillkor.

 2. Ändringar av Tjänsten: Vi förbehåller oss rätten att ändra produktsortiment, priser och tjänster utan förvarning.

 3. Immateriella Rättigheter: Innehållet på webbplatsen är skyddat av upphovsrätt och får ej kopieras eller användas utan uttryckligt tillstånd.

 

Viktigt Meddelande till Våra Kunder

Vi på Hälsa & Fitness vill tydligt kommunicera vårt engagemang för säkerhet, hälsa och etik inom vårt sortiment. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av naturliga och holistiska produkter som främjar välbefinnande och hälsa.

Det är viktigt för oss att betona att vi inte säljer receptbelagda eller receptfria läkemedel. Dessutom erbjuder vi inte heller några produkter som innehåller efedrin eller andra ämnen som är förbjudna av World Anti-Doping Agency (WADA).

Vi tar vårt ansvar gentemot våra kunder på största allvar och strävar efter att erbjuda en säker och pålitlig shoppingupplevelse. Vår prioritet är att erbjuda produkter av hög kvalitet som främjar hälsa och välbefinnande på ett ansvarsfullt sätt.

Tack för att du väljer Hälsa & Fitness för dina hälsobehov. Vi ser fram emot att fortsätta stödja dig på din väg mot en hälsosam livsstil.

Vänliga hälsningar,

Antony med Personal